Celkem příspěvků: 27, stran: 2
Tomáš Studený: Pozvánka na MMSR Vištuk
Timto bych Vás chtěli pozvat na závod Mistrovství Slovenska, které se jede tuto sobotu 24.7.2010 ve Vištuku a zárověň bych se chtěl zeptat, kdo má v plánu tento závod jet.
Tomáš Studený: Místo Crossracingu - Chalupa Cup
Místo zrušeného Crossracingu v Mohelnici se pojede Chalupa Cup v Nové Bystřici 1.7.2010,takže bychom Vás chtěli pozvat.
Tomáš Studený: Crossracig Mohelnice ZRUŠEN!
Závody v Mohelnici zrušeny!!! Aktualizováno v pondělí 19.7.: Závody v Mohelnici definitivně zrušeny kvůli problémům s nedostatkem vody pro kropení tratě. Dalším závodem bude 1.8. Bělá u Jevíčka. Datum konání: 25.07.2010 (Celý den) Místo konání: Mohelnice Převzato z www.crosssracingcup.cz
Luky 94: Konec puchýřů a mozolů.
Kdo bude chtít tak ať se za mnou zastaví pro speciální chránič proti mozolům a puchýřům(PALM PROTECTORS).Cena 490,- Kč posledních 10 ks
harrys: Re: Konec puchýřů a mozolů.
reaguji na PALM PROTECTORS. kdo je výrobce? pokud tedy ještě jsou k dostání
Luky 94: pozvánka
Tímto bych Vás chtěl pozvat na závod Chalupa Cupu který se tentokrát jede na traťi v Nové bystřici.Kdo bude chtít tak ať se za mnou zastaví pro speciální chránič proti mozolům a puchýřům(PALM PROTECTORS).Cena 490,- Kč posledních 10 ks
Tomáš Studený: Operace očí
Jezdec Lukáš Studený toto pondělí (17.5.2010) uspěšně prodělal operaci očí, která se povedla na 100%.Lukáš podstoupil operaci kvůli špatnému vidění.Na závody používal dioptrické brýle, které se mu věčně zamlžovali a v závodech mu dělali velké problémy.Přicházel o spostu předních příček na závodech kvůli zamlžení brýlí.Takže teďka Lukáš perfektně vidí a závody už mu žádný problém kazit nebude.Pokud Vás taky trapí stejný problém.Rádi Vás odkážem na kliniku, kde Lukáš podstoupil tuto operaci.
Tomáš Studený: pro Honzu a Čuzu
Za články a fotky nemáš vubec zač.Spíš se ještě pokusím je více vylepšovat a hlavně chtělo by to lepší fotky, ten náš foťák stojí za velký ho... . Na příští rok už bude zrdcadlovka(prý tátovi přinese ježíšek), takže fotky budou mnohem lepší než ty co jsem ti do teď posílal.Na článcích více zapracuji, aby byli ještě lepší a objemnější a hlavně více.Místo dohadů by jsme se spíše mohli domluvit, že by jsme si rozdělili psaní článku mezi nás tři(já,honza a ten poslední kdo je také píše) a každý z nás si veme na starost určité závody na které bude psát články.Tak se nějak mezi s sebou domluvte a kdyžtak se ozvěte a nějak se na ty články domluvíme.Mějte se,čau Tomáš.
cuza: Re: pro Honzu a Čuzu
to je slovo. ten treti bejva prsky,ale at napise kazdej,kdo to zvladne a je to. cim vic,tim lip. a s fotakem to tak hrozny nebude.drahej se driv znici,nam nestacej dve kamery na sezonu. tak cago.
Tomáš Studený: Re: Re: pro Honzu a Čuzu
Já osobně bych si vzal na starost Chlupa Cupy+to co my přidělíte.Je toho dost Vizingry,MČR,AMA Cupy atd, tak o tom mužem moudře pohovořit v Milíně rozděli kdo a jaký závody bude mít na starost.
Luky 94: mám na to jiný názor
Já nic nepřeháním,vše o čem hovořím s kamarády tak mi potvrzují také,to samé.Pokut si přečtu články na quadrace tak se tam píše o všem možném jenom né o jezdcích.A nebo pořád o těch stejných pořád dokola.A i ten poslední jezdec se snaží a chce aby o něm někdo něco napsal.Pokut je quadrace pro všechny tak se také musí o všech psát,a né jenom pořád dokola číst jak má někdo ušláplou řadičku,dojela i posádka a přivezla čtyřkolku.....,atd.nebudu se opakovat pamatuji si toho ze závodů docela dost ale nemá to cenu.Kašlu na to prudění a půjdu si svojí cestou a hlavně s těmi co si snimi mám co říct a za rohem mě nepomluví.Lukáš Studený
cuza: Re: mám na to jiný názor
tak v tomhle s tebou musim souhlasit. je to ale taky o tom,se zapojit do diskuze i o tech clankach. neni problem dat dohromady clanek ze zavodu od vice lidi. jenze kdyz to pise jen jeden,tak proste kouka na ty zavody podle sebe. tohle uz se nelibilo nekterejm lidem,ze v quadu jsou clanky prebrany z qiadrace. ale nikdo je nenapsal,tak muzem bejt radi,ze se o ctyrkolkach aspon pise. to samy je s motocyklovejma novinama. tam je taky priloha quad a o zavodech toho je minimum. ja se ptal proc a nemaj nikoho,kdo by jim neco napsal. v tom maj treba sajdisti vyhodu. je tam jana,ktera jezdi po zavodech a tak se tam o sajdach pise. vim,ze mame kazdej svuj nazor,ale doufam,ze pro dobro ctyrkolek. zatim cus honza
Honza 94: Re: Re: mám na to jiný názor
Lukáši, nebo Petře a Honzo ... plně s vámi souhlasím, článečky píšou o všem možném. Ale : a.jezdci mají v rámci webu své profily, kde se mohou rozepsat do sytosti a myslím, že není na škodu trochu oživit jen stručný výčet, kdo jak dojel, což je konec konců jen duplikace výsledkové listiny. b.jestliže bych měl psát v rámci závodu o všech jezdcích, tak by to bylo zřejmě několikastránkové povídání. A ano, jako táta jednoho ze závodících se o něm zmíním možná častěji, ale kdo by to neudělal??? A navíc jsem fakt rád, když v rychlosti udělám fotky a napíšu pár řádek, aby to v týž den, nejpozději den příští bylo na webu. Ze závodů jsem, myslím stejně utahanej jako vy a tak místo na kutě dělám pozdě do noci a časně ráno web. Ne nestěžuji si, sám jsem se do toho dal, nikdo mne nenutil, jen bych prosil, abyste pochopili, že to je hrozný žrout času, často na úkor všeho ostatního. c. a v neposlední řadě mně chybí reflexe vás ostatních. Když mně Petře v depu říkáš, jak ten web dělám dobře a jak mne obdivuješ, že to stíhám, tak si myslím, že je to tak a nic mne netlačí k tomu abych něco změnil. Koneckonců v diskuzi je i vlákno připomínky a náměty k webu. A tam by připomínky měly směřovat hlavně. Co závěrem : slibuji vám, že se pokusím psát více o všech, ale zaručit to nemohu. Jsem opravdu rád, že to stíhám, tak jak to je. Opravdu bych byl rád, aby web byl nás všech, ale jak psal Honza .. závodů je moc a příspěvků od vás ostatních žalostně málo, vyjma pár příspěvků od Prskyho a pravidelných článků a foto od Tomáše Studeného, kterému tímto ještě jednou za spolupráci v tomto roce moc děkuji. Kurňa to jsem se ale rozepsal. Přeji vám hezký a pohodový den.
Luky 94: Re: Re: mám na to jiný názor
No dávám ti úplně za pravdu,ale je to těžké,táta pro ČMN články připravoval a dále by můj bratr v tom pokračoval,ale poslouchat tu krytiku že tam táta napsal také jednu větu o mě+ 1x foto to se opravdu nedá poslouchat dlouho.Pak to dopadlo tak že pod článek se podepisoval náš zaměstnanec Miroslav Palán a tak to nelze dělat dlouho.ČMN má ukončení sezony 28.11.2009 tak snad se tam táta s Tomášem(bráchou) na pravidlech dohodnou a v příštím roce se to podaří rozjet i v ČMN quad příloze.Tak zatím čau Lukáš Studený má nová přezdívka LUKY.
F71: Re: mám na to jiný názor
Ahoj,zdravim všechny.Tohle mi příjde vůči Honzovi93 nefér,věnuje QR hoodně času a je to znát.Psát o každém?? a aby to mělo hlavu patu to si nedovedu představit kolik by zabralo času,stačí že nás všechny poctivě fotí :-).To že píše o svym klukovi trochu víc než o ostatních-ruku na srdce,dělal by to každej táta a myslim že u H93 je to ještě zdaleka v normě.Zkrátka je fajn přijet ze závodů,umejt 4kolu,pustit net a tam už najít výsledky,200 fotek a článek,pořadajici tam často nemaj nic z toho ani po tejdnu.Franta
honza: klidek
lukasi uz se mi zda,ze trosku prehanis. nevim,proc se snazis blokovat a zahlcovat quadrace.cz prispevkama,ktery nejsou pravda a proc ocernujes lidi kolem. ten web neni jen jasanskyho a muj. je tady pro vsechny ctyrkolkare,ktery maji zajem. a jestli ti vadi,ze nekdo dela neco pro to,aby to fungovalo,tak to je fakt blby. ja vim,ze ja osobne ti lezim v zaludku. me to teda sere,ale nic s tim nenadelam. pro me jsou zavody konicek a podle toho se tam snazim s ostatnima vychazet. nevim,jestli ti vadim jako clovek a nebo mas pocit,ze ti beru kseft. ver mi,ze ja co se tyce prace delam vsechno okolo ctyrkolek po vecerech a o vikendech.proste jako konicek a to vcetne staveb jawy. tu mam hlavne proto,aby jsme dokazali,ze se da vyhravat i na ceskej motorce.protoze jinak mam jiny prace dost. a jeste k tomu slouceni trid. neni to napad ani muj,ani jasanskyho. jen jsem dal navrh nejakyho usporadani. to ale mohl udelat kazdej. ty jsi se ani neozval,jen vsude povidas jak je to spatny. a fakt na tom nezbohatnu. snad jsem te moc nenasral,ale tohle je tak vsechno co mi lezelo na srdci. honza
david: pro
hele kolik stal ten naraznik pro armor a kde se da koupit,pasuje na 250tku??yamaha
Tomáš Studený: Re: pro
Dobrý den, nabídku doplňků ProAmor naleznete v našem e-shopu, doplňky jsou rozdělený podle výrobce a typu čtyřkolky jsou tam i ceny.
Zdenda: Zahájení diskuzí
Přátelé, od tohoto okamžiku může kdokoliv reagovat zde na webu quad-teamu na libovolný článek. V každé sekci úplně dole je možnost vstoupit do diskuze a na dané téma přispět.
Zdenda: Re: Zahájení diskuzí
Ještě malinko upravíme pozadí, ať se to lépe čte.